ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΟΣ

2024-07-24 17:47

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των νέων κιγκλιδωμάτων του αύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, σύμφωνα με τις αποφάσεις Νο 7/27-02-24 και Νο 3/8-04-24.

Εικόνα

Η εν λόγω εργασία κρίθηκε αναγκαία μετά την αντικατάσταση της παιδικής χαράς του Συλλόγου με νέα, σύγχρονη και πιστοποιημένη από τον Δήμο Αρταίων, στο πλαίσιο της οποίας αντικαταστάθηκαν και τα μισά κιγκλιδώματα.

Εικόνα

Τα υλικά αποτελούν ευγενική χορηγία του συγχωριανού και μέλους του Συλλόγου μας Κου Μανώλη Λάμπρου, ο οποίος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του Δ.Σ. για αντιμετώπιση της προκληθείσης αισθητικής ανομοιομορφίας κατέδειξε  την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον Σύλλογο και την αγάπη που κατέχουμε όλοι μας για το μικρό μας χωριό.

Εικόνα

Την κατασκευή της περίφραξης επιμελήθηκε ο σιδηρουργός Κος Αγγέλης Νικόλαος, μέλος του Συλλόγου μας, ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να παραδώσει την κατασκευή πριν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Εικόνα

Την τελευταία πινελιά του έργου πρόσθεσε ο συγχωριανός μας ελαιοχρωματιστής Κος Καλαμπόκης Κωνσταντίνος που με το συνήθη μεράκι του έδωσε αξία σε κάθε λεπτομέρεια της κατασκευής.

Εικόνα

Ευχαριστούμε πολύ τους ανωτέρω συγχωριανούς μας για την σπουδαία προσφορά τους στην μικρή μας κοινωνία, μέσω της οποίας αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά το αίσθημα αλληλεγγύης και συμπαράστασης που μας διακατέχει  όλους στο χωριό μας.