ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2024

2024-08-03 00:33

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας την εβδομάδα εορτασμού της πολιούχου του χωριού μας Αγίας Παρασκευής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Κυριακή 21 Ιουλίου με τον παραδοσιακό αγώνα παντρεμένων και ελεύθερων συγχωριανών μας, το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε στα πέναλτι με νικητές για μία ακόμη φορά τους ανύπαντρους. Κατόπιν το ίδιο βράδυ ακολούθησε προβολή παιδικής ταινίας στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα και μουσική βραδιά με ψητά σουβλάκια, κρασί, μπύρες και αναψυκτικά.

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η ποδηλατάδα γύρω από τα όμορα χωριά και μετά την άφιξη των παιδιών ακολούθησε μπουγέλο με νερόβομπες, αναψυκτικά και δωρεάν παγωτό.

Την Τρίτη ακολούθησε ο περίπατος γύρω από το Απόμερο, κατά την διάρκεια του οποίου διανεμήθηκαν δωρεάν σε όλους αναμνηστικά καπέλα.

Την Τετάρτη διοργανώθηκε το καθιερωμένο τουρνουά ελεύθερων βολών μπάσκετ και κατόπιν τουρνουά ομαδικού μπάσκετ 3χ3.

Την Πέμπτη, παραμονή του εορτασμού της εκκλησίας του χωριού μας πραγματοποιήθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Παρασκευής, και κατόπιν το 21ο Αντάμωμα των Απανταχού Μυτικιωτών που διοργανώνεται κάθε χρόνο μαζί με τον έτερο Σύλλογο του χωριού μας «Απανταχού Μυτικιωτών η Αγία Παρασκευή».

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή το πρωί εκτελέστηκε Όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργία ενώ το βράδυ ολοκληρώθηκε το τουρνουά δηλωτής, με τον τελικό να ανακηρύσσει νικητές τους περσινούς πρωταθλητές Κους Καραμέτσο Ναπολέων και Τόλη Χρήστο.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 27 Ιουλίου όπου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παιδική εκδήλωση με την ομάδα «Οδός Παραμυθίας» και κατόπιν το βράδυ διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία Ρεμπέτικη Βραδιά, κατά την διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές των τουρνουά μπάσκετ και δηλωτής.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας και ιδιαίτερα τους Απανταχού Μυτικιώτες που για μία ακόμη χρονιά έδωσαν το παρόν στο ετήσιο αντάμωμά μας. Η επιτυχία και η αποδοχή των εκδηλώσεων μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και τιμή, γεμίζοντάς μας με την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε ακούραστοι το έργο μας ώστε να διατηρήσουμε το μικρό μας χωριό ζωντανό και να εξασφαλίσουμε την παράδοση στο μέλλον, μέχρι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά.

Δείτε παρακάτω ολιγόλεπτο βίντεο από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Για φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επισκεφτείτε την συλλογή «Εκδηλώσεις» που διατηρούμε στην σελίδα μας στο facebook, στην διεύθυνση www.facebook.com/media/set/?set=a.737182331752562&type=3  

© 2016 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode